Aankoopdiensten

Het kopen van een woning is een van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven van een mens; in ieder geval financieel veelal de grootste. Emoties spelen een rol waar een zakelijke en verstandige invalshoek is vereist. Ons kantoor helpt om de verkoper te overtuigen om voor u te kiezen in een markt waarbij de verkoper keuze heeft uit meerdere kopers en meerdere voorstellen.

Heeft u uw droomhuis gevonden en wilt u nu overgaan tot aankoop; neem contact met ons op voor uw aankoop. U wordt bij gestaan door uw vaste makelaar die voor u onderzoek doet naar de woning. U moet hier onder andere denken aan de bouwkundige staat van de woning, omgevingsfactoren zoals bestemmingsplan, juridische aspecten, erfpacht en erfdienstbaarheden. Ook moet u hierbij denken aan de beoordeling van de VVE waarbij mede onderzoek wordt gedaan naar de financiële gesteldheid, het (meerjaren)onderhoudsplan en de notulen/agendapunten van de VVE.

Als de onderhandelingen positief worden afgerond kan de afspraak voor het tekenen van de koopakte worden gemaakt, ons kantoor beoordeelt de koopakte en wanneer alles naar behoren is kan er worden getekend.

De Vastgoedtaxateur heeft al jarenlang ervaring in Amsterdam en omgeving, beschikt over actuele marktkennis, heeft een grote database en heeft een hecht team van uitsluitend gekwalificeerd personeel tot haar beschikking.

Tevens kunnen wij adviseren over een mogelijke omzetting van de “oude” erfpachtvoorwaarden naar de Algemene Bepalingen van 2016 (eeuwigdurende looptijd).

Bel of mail vrijblijvend voor meer informatie.

Taxatieofferte

Wilt u een vrijblijvende taxatieofferte ontvangen?

Klik dan hier!

De vastgoedtaxateur © 2023